fbpx

Cathy & Michèle

"De optiekwereld is een boeiende sector die niet stilstaat. Wij volgen de nieuwste trends en ontwikkelingen op de voet om zo steeds de beste service aan onze klanten te kunnen bieden."

Familiezaak De Swert Opticiens

Onze familiezaak De Swert Opticiens is gelegen op het Vosplein, tegenover het Boelaerpark, in Borgerhout ‘extra muros’ en werd opgericht door vader Paul De Swert in 1970. Hij maakte er een hechte familiezaak van. Sinds enkele jaren zetten wij, de zusjes De Swert, de zaak verder. Maar het leuke is dat onze ouders nog steeds achter de schermen meewerken aan de etalages, die we tot op de dag van vandaag nog steeds zelf ontwerpen. 

Cathy De Swert

Cathy is in 1992 afgestudeerd als Opticien-Optometrist en is sinds 2006 de zaakvoerdster van De Swert Opticiens. Cathy is gedreven door haar vak. Het precisiewerk in het atelier, het uitzoeken van de juiste bril met een perfect zicht, het selecteren van mooie collecties, daar wordt ze blij van. De optiekwereld is immers een boeiende sector die niet stilstaat en wij volgen de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen op de voet om zo de beste service te kunnen bieden aan onze klanten.

Michèle De Swert

Michèle besloot een carrièreswitch te maken en zette in 2017 haar eerste stappen in de optieksector. In het begin voornamelijk voor het ontwerpen van etalages maar na enkele jaren studie mag ze zichzelf ook ‘Opticien’ noemen. Michèle heeft de kneepjes van het vak écht te pakken. Haar handigheid, creativiteit, oog voor detail en uitstekend gevoel voor stijl en (bril)mode zijn een echte meerwaarde in ons atelier. 

Scroll naar boven
Login to your account

Maak een afspraak

Heeft u nood aan persoonlijk advies en wenst u hiervoor een persoonlijke afspraak te maken?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.