fbpx

Onze diensten

Wij meten, wij adviseren en bieden u een voortreffelijke service. Dat doen we met passie voor ons vak. En vakwerk dat is het zeker! Want wij maken onze brillen in ons eigen atelier. Elke klant wordt met de glimlach en de grootste klantvriendelijkheid geholpen en krijgt bij aankoop van een bril er gratis een reinigingsproduct bij. Is uw flesje leeg? Dan kan u dat altijd komen bijvullen aan onze brilbar

Wij meten

Bij De Swert Opticiens streven wij naar een bril met een optimaal zicht voor uw dagelijkse activiteiten. Met onze meetapparatuur meten we nauwkeurig uw zicht. Dit wordt nog eens extra getest met een pasbril. Ook contactlenzen worden optimaal aangepast om u het beste draagcomfort te bieden. Regelmatige controles worden uitgevoerd om oogproblemen of discomfort tijdig op te sporen.

Wij adviseren

Bij ons kan u terecht voor advies op maat. Een bril maakt immers deel uit van uw persoonlijkheid, uw manier van leven én moet perfect bij u passen qua look en comfort. Onze collecties worden zorgvuldig uitgekozen. We streven naar een uitgebreide kwaliteitsvolle collectie zodat we een gevarieerd aanbod hebben naar stijl en prijs toe. Wist u dat wij bij De Swert Opticiens zelfs een eigen label hebben, ‘CATeye’? CATeye is een trendy collectie voor jong en oud. Kom ze ontdekken in onze optiek.

Wij bieden service

Service is een begrip dat wij bij De Swert Opticiens hoog in het vaandel dragen. Dit staat bij ons centraal in alles wat we doen. Na uw aankoop kan u bij ons altijd terecht voor een aanpassing van uw brilmontuur. Na 6 maanden na uw aankoop kan u nog eens langskomen en dan wordt uw bril nog eens extra in de watten gelegd. Ook als u contactlenzen wil proberen, geven we u de gepaste informatie en begeleiden we u bij het in-en uithalen van uw contactlenzen. Persoonlijk advies nodig? Maak vrijblijvend uw persoonlijke afspraak.

Eigen atelier

We hebben ons eigen atelier waar we onze brilmontages zorgvuldig uitvoeren. Er wordt nog steeds met de hand gewerkt aan een brilmontuur. Echt precisie en maatwerk! Ook de herstellingen aan uw bril gebeuren bij De Swert Opticiens ter plaatse. Heeft u een noodgeval met uw bril? Ook dan bieden wij een snelservice aan. De Swert Opticiens staat voor kwaliteit, maatwerk én service!

Scroll naar boven
Login to your account

Maak een afspraak

Heeft u nood aan persoonlijk advies en wenst u hiervoor een persoonlijke afspraak te maken?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.